Velkommen til
Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

Midt i den storslåede, vestjyske natur, netop dér, hvor Lilleåen møder Storåen, ligger Skærum Mølle, hvis historie går tilbage til middelalderen, og stedet har i tidens løb hørt under både Tvis Kloster og herregården Nørre Vosborg.

I dag er de smukke bygninger rammen om Folkeuniversitetscenterets virksomhed, der er baseret på folkeoplysende formidling af forskningens metoder og resultater. Her er alle velkomne til at deltage i foredrag, seminarer og ekskursioner, hvor videnskabs-
folk og andre med specialviden præsenterer deres arbejde og resultater.

Skoleklasser og andre grupper med interesse for stjernehimlen kan rette henvendelse til os med henblik på at få et særligt planlagt arrangement, der varetages af bl.a. amatørastronom Henning Nielsen.

Klik på menupunkterne foroven og til venstre og se, hvad vi har at byde på.

På gensyn på Skærum Mølle!

 Rundvisning på Skærum Mølle

I perioden 1. maj til 23. oktober er der hver mandag kl. 13:30 guidet rundvisning i Skærum Mølles udstillinger i Per Kirkebys Hus for Sten og Stjerner, i Teglværksmuseet og i Den Gamle Brugs. Der afsluttes med kaffe m/kage. (Kr. 75,-).

 
Udstillingerne kan besøges året rundt efter forudgående aftale.

 


 

I den kommende tid er Skærum Møllevej spærret lige øst for Skærum Mølle.

Man kommer udenom vejspærringen ved at køre over Vemb eller Ulfborg, så man kommer ind fra Vembvej vest for Skærum Mølle.

 

   

  


Tilmeld dig Folkeuniversitetscenterets nyhedsbrev

* Feltet er påkrævet

Tidligere besøgende 97.6l4 +

Website counter