Program for 2020

Her og i Skærum-nyt vil detaljerne om vores arrangementer løbende blive opdateret. Nærmere detaljer følger løbende. Vores arrangementer er åbne for alle.

Ændringer kan forekomme.

 

Betaling kan indbetales på reg. 8117 konto 0002860907. Angiv venligst titlen på foredraget og dit navn.

 

 

Støtteforeningens årmøde og generalforsamling er aflyst søndag den 26 april. En ny dato vil blive meldt ud, når Corona-krisen er overstået.

FOLKEUNIVERSITETSCENTERET SKÆRUM MØLLE ÅBNER IGEN. 

Efter Sankt hans åbner Folkeuniversitetscenteret igen. Det sker fredag d.26 juni kl.16 med besøg af livskunstneren, gøgleren, miljøaktivisten, billedkunstneren og skuespilleren Jytte Abildstrøm.

I to timer vil vi samles under overskriften miljøet og mig. Det betyder at der sættes fokus på et af tidens vigtigste problemer og det understreges at det gælder hvert enkelt menneske. Men det er også fortællingen om den rolle det har spillet i Jytte Abildstrøms liv, hvor hun har været meget konsekvent i sine holdninger til økologi, dels konkret med vedvarende energi, komposttoilet masseovn, solfangere, økobofællesskaber m.m. Og del ved etableringen af Byøkologisk Forum for at viderebringe erfaringer vedr. bæredygtighed.

Jytte Abildstrøm lægger vægt på oplysning og inspiration. Eet af hendes mangfoldige foredrag har overskriften Lykken ligger ikke nødvendigvis for enden af en lang flyrejse! For at eksemplificere behovet for at genopdage en platform om Hvorfor vi er til! Om at de små glæder ofte er de store og at vi måske nu har mulighed for at stå over for fællesskabets renæssance! 
Jytte Abildstrøm var teaterdirektør for Riddersalen fra 1970 og har arbejdet både med dukketeater og børneteater og været en del af Flyvende Farmor. Hun er vild med engle og ridder af Dannebrog.
Folkeuniversitetscenteret glæder sig meget til med denne begivenhed igen at kunne åbne for arrangementer. Vi tror Jytte Abildstrøms foredrag vil medføre energi og lyst til atter at mødes. Foredraget vil foregå i den store lade hvor der er rigelig plads og mulighed for god afstand. Der er tilmelding så vi har styr på antallet. 

Pris pr foredrag 50 kr

Tilmelding pr mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon 97481322


Kommende arrangementer begynder d.10 august. Program vil foreligge 26 juni.


 

Dato:

Mandag d.11-06-2018, kl 14.00-17.00

Tilmelding til arrangementerne på telefon 97481322 eller

mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pris: kr. 50kr.