Program for 2019

 

Her og i Skærum-nyt [findes i menuen i venstre side] vil detaljerne om vore arrangementer løbende blive holdt ajour. De nærmere detaljer vil følge successivt. Enhver er velkommen til vore arrangementer.

Ændringer kan forekomme. Det er derfor en rigtig god ide på forhånd at ringe eller skrive til os, så man ikke går forgæves.

 

Betaling kan indbetales på reg. 8117 konto 0002860907. Angiv venligst titlen på foredraget.

 

Kommer

Det keltiske Bretagne - myternes land

v/ Cand.mag. og forfatter, Hans-Tyge Haarløv

Fra en halvø til en anden Det keltiske Bretagne er på mange måder et spejlbillede på det nordiske Danmark. Den franske provins er næsten ligeså stor som Danmark. Engang var det et selvstændigt rige med en rig historie og mange legender. Men under Den franske Revolution mistede landet sin selvstændighed og kæmper endnu for at bevare sin kulturelle arv og sit keltiske sprog. Det skønne Bretagne er et eksempel på, hvordan det kan gå et land og en befolkning, der fremmedgøres for sin egen historie og kultur.

 

Dato og tid: Kommer

Sted: Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle, Skærum Møllevej 4, 7570 Vemb

Pris: 50kr

Tilmelding: Tlf.: +45 97 48 13 22 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Yderligere information: www.skaerum.dk

Kommer

udsat pga. sygdom

Den Kierkegaardske samtalesløjfe

v/ Cand.scient. Pia Orloff Houmark

Hvordan kan jeg bruge Søren Kierkegaards eksistenstænkning i coachingsamtaler såvel som i andre værdiorienterede samtaler?
En aften med foredrag og oplæg praksis-øvelser ved Pia Houmark, forfatter til bogen ”Den kierkegaardske samtalesløjfe. Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching”.
Arbejder du professionelt med coaching, har samtaler med medarbejdere som leder, eller er du blot optaget af at øge dine evner som dialogpartner? Pia Houmark vil præsentere os for et eksistensfænomenologisk og narrativt perspektiv på samtaler, som er forankret i de filosofiske og psykologiske indsigter, som Søren Kierkegaard bidrager med i sine beskrivelser af menneskets eksistens, og som kan udfoldes inden for rammerne af protreptik og tredje generations coaching®.
Den kierkegaardske samtalesløjfe handler om eksistentielt bevægende samtaler. Den tilbyder inspiration og kritisk refleksion til dig, der som professionel eller medmenneskelig samtalepartner vil hjælpe andre til at handle og vælge med dybere mening, passion og integritet.

 

Dato og tid: Kommer (udsat pga. sygdom)

Sted: Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle, Skærum Møllevej 4, 7570 Vemb

Pris: 50kr

Tilmelding: Tlf.: +45 97 48 13 22 eller mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Yderligere information: www.skaerum.dk

Kommer