Vandreture

De historiske omgivelser ved Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle er udgangspunkt for vandringer omkring Nissum Fjord.


Nissum Fjord er et naturområde af international betydning for en række sjældne og truede arter. Især den store forekomst af fugle giver store oplevelser til gæster i området. Fjorden og dens opland er samtidig rig på kulturhistorie og byder på mange spændende oplevelser. Vandreturene formidles af lokale guider med stor viden og fortællelyst.


Folkeuniversitetscenteret arrangerer både endagsture den 24. maj og 15. juli samt todagesture den 19.-20. juli og 16.-17. september med masser af aktive naturoplevelser for deltagerne. Med vandreturene får deltageren en hel oplevelse med lokale kvalitetsfødevarer og mindfulness som en del af programmet.


Læs meget mere og book her

VisitHolstebro har udarbejdet en folder med information om vandreturene, kulturhistorien og naturområdet ved fjorden. Du kan læse folderen her

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle · Skærum Møllevej 4 · DK-7570 Vemb · Tlf.: +45 97 48 13 22 · Mail: kontor@folkeuniversitetscenteret.dk...