Arrangementer på Folkeuniversitetscenteret

– for alle aldre

Lej lokaler på Skærum Mølle

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle er skabt til dig, der skal holde konference, møde eller et privat arrangement. Vi har alt, du skal bruge om det er et mindre mødelokale et par timer, eller lokaler til en stor konference med overnatning og forplejning.

Vi råder over flere lokaler, der kan rumme alt fra 12 til 300 personer.

Udover, at vi kan huse mange mennesker, ligger vi også i naturskønne omgivelser, der er et plus for ethvert arrangement.

Der er mulighed for at låne diverse AV-udstyr, fx projektor, lærred og højtalere, hvis der er behøv for dette.

Alle vores lokaler kan selvfølgelig også lejes i forbindelse med helt private fester og arrangementer.

I forbindelse med kurser på stedet er der mulighed for at bestille kurset inkl. forplejning og overnatning. Se mere om priserne her.

Hvis du ønsker at leje et lokale på Skærum Mølle, så kontakt os gerne via vores kontaktformular her, eller ring eller skriv gerne en e-mail til os.

Vi åbner igen!

– og fejrer Sankthans

BitVejle

25. juni 2021 kl. 15.00

Vi får besøg af den internationalt kendte psaligraf Bit Vejle fra Nordens eneste special museum for papirkunst i Hune ved Blokhus.

Vi har lige forladt sæsonen for ”gækkebreve”, som ofte fremstilles som små kunstværker; men ellers er papirklip ikke så almindelige som de før har været i mange hjem.

Bit Vejle viderefører en tradition, som vi kender det fra H.C. Andersens kunst og en teknik som i 1700-tallet var udbredt i silhuetportræt-fremstilling. Bit Vejle samarbejder med kinesiske kunstnere og vil fortælle om psaligrafiens udbredelse og særpræg og demonstrerer med eksempler.

Tilmelding: pr mail eller telefon til Folkeuniversitetscenteret

Pris for entré og en let servering: kr. 100 – Gratis entré for børn

Konference 27. – 28. august

– om brobygning mellem forskerne og samfundet

Konference om brobygning mellem forskerne og samfundet

I august 2021 afholder Folkeuniversitetet i København og Folkeuniversitetets Komitéstyrelse en konference på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle i Vemb i Vestjylland.

Formålet med konferencen er at identificere og beskrive, hvordan Folkeuniversitetet kan medvirke til at bygge bro mellem videnskaben og befolkningen. I mere end 100 år har Folkeuniversitetet haft en vigtig rolle at spille, når det gælder formidlingen af videnskabens metoder og resultater til offentligheden. Men hvilken rolle har vi i fremtiden?

Eksperter, politikere, forskere og aktive folkeuniversitetsfolk inviteres til at mødes i 24 timer om, hvordan Folkeuniversitetet med sin lange forhistorie kan spille en rolle for forskningsformidling i fremtiden. Som optakt til videnskabsåret 2022, vil vi gerne sætte fokus på dette spørgsmål ved oplæg, debat og samtale.

Se den fulde invitation som pdf

Information og tilmelding kan se via dette link: Fu-Kbh.

Ønsker du at overnatte på Skærum Mølle

Ønsker du og dine gæster at overnatte på Skærum Mølle f.eks. i forbindelse med et kursusdøgn, konference eller et privat arrangement, kan du læse mere her: