Arrangementer på Folkeuniversitetscenteret

– for alle aldre

Lej lokaler på Skærum Mølle

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle er skabt til dig, der skal holde konference, møde eller et privat arrangement. Vi har alt du skal bruge, om det er et mindre mødelokale et par timer, eller lokaler til en stor konference med overnatning og forplejning.

Vi råder over flere lokaler, der kan rumme alt fra 12 til 300 personer.

Udover, at vi kan huse mange mennesker, ligger vi også i naturskønne omgivelser, der er et plus for ethvert arrangement.

Der er mulighed for at låne diverse AV-udstyr, fx projektor, lærred og højtalere, hvis der er behøv for dette.

Alle vores lokaler kan selvfølgelig også lejes i forbindelse med helt private fester og arrangementer.

I forbindelse med kurser på stedet er der mulighed for at bestille kurset inkl. forplejning og overnatning. Se mere om priserne her.

Hvis du ønsker at leje et lokale på Skærum Mølle, så kontakt os gerne via vores kontaktformular her, eller ring eller skriv gerne en e-mail til os.

Vi begynder foredragssæsonen den 9. august 2021

Første arrangement 2021

Konference 27. – 28. august

– om brobygning mellem forskerne og samfundet

Konference om brobygning mellem forskerne og samfundet

I august 2021 afholder Folkeuniversitetet i København og Folkeuniversitetets Komitéstyrelse en konference på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle i Vemb i Vestjylland.

Formålet med konferencen er at identificere og beskrive, hvordan Folkeuniversitetet kan medvirke til at bygge bro mellem videnskaben og befolkningen. I mere end 100 år har Folkeuniversitetet haft en vigtig rolle at spille, når det gælder formidlingen af videnskabens metoder og resultater til offentligheden. Men hvilken rolle har vi i fremtiden?

Eksperter, politikere, forskere og aktive folkeuniversitetsfolk inviteres til at mødes i 24 timer om, hvordan Folkeuniversitetet med sin lange forhistorie kan spille en rolle for forskningsformidling i fremtiden. Som optakt til videnskabsåret 2022, vil vi gerne sætte fokus på dette spørgsmål ved oplæg, debat og samtale.

Se den fulde invitation som pdf

Information og tilmelding kan se via dette link: Fu-Kbh.

Ønsker du at overnatte på Skærum Mølle

Ønsker du og dine gæster at overnatte på Skærum Mølle f.eks. i forbindelse med et kursusdøgn, konference eller et privat arrangement, kan du læse mere her: