Overnatning på Skærum Mølle

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle har gode gæsteværelser, heraf de fleste med separat toilet og bad, som kan lejes på døgnbasis.

 

Ikke blot bruges overnatning af vore kursusister, men er du lystfisker, golfspiller, på gennemrejse, har du arbejdsopgaver på egnen, eller skal du deltage i en familiefest? Så er du velkommen til at overnatte på Skærum Mølle, når vi har ledig kapacitet.

 

Priser:

(inkl. sengelinned & håndklæder)

 

Dobbeltværelse 700 kr. pr. nat

 

Enkeltværelse 400 kr. pr. nat

 

Vi modtager ikke Dankort eller andre former for betalingskort

 

Vi kan tilbyde andre overnatningsmuligheder:

Trekanten

Det gule hus

Skærumhus

 

 

Gerda og P.E. Eriksen - to navne i erindringen

Eet af værelserne i overnatningsfløjen på Folkeuniversitetscenteret bærer et lille skilt: "Gerda og P.E. Eriksen". Det har fået nogle gæster til ved indkvartering på dette værelse at udbryde: "Jamen, der bor jo nogen allerede!"

På en måde er dette sandt, thi værelset, som er doneret af Gerda Eriksen, vil altid rumme erindringen om Viborg Amts P.E. Eriksen, amtsborgmester i mere end 30 år, og vil nu ved Gerda Eriksens død atter fremkalde en taknemlighed for den store interesse og støtte hvormed de to mennesker omfattede Folkeuniversitets-centerets arbejde fra den allerførste begyndelse.

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle · Skærum Møllevej 4 · DK-7570 Vemb · Tlf.: +45 97 48 13 22 · Mail: kontor@folkeuniversitetscenteret.dk...