Det splittede Amerika

Torsdag

den 23. maj

Kl. 19.00

Mads Fuglede

Mads Fuglede

cand.mag, kommentator, MF 

Det splittede Amerika

Torsdag den 23. maj 2024 Kl. 19.00

  v/ Mads Fuglede, cand.mag, kommentator, MF

Det splittede Amerika

Det siges, at USA er verdens ældste demokrati, og få lande har haft så stor indflydelse på moderne verdenshistorie som USA. Landet er på den ene side et fyrtårn til inspiration for resten af verdens lande, men på den anden side er landet i dag også mere polariseret end nogensinde og plaget af voldsomme interne splittelser og uenigheder. Det og meget mere vil folketingsmedlem, historiker og USA-kender, Mads Fuglede, fortælle om.

Mads Fuglede (f. 1971) er uddannet historiker og sidder som folketingsmedlem for Danmarksdemokraterne (tidl. Venstre). Han har et stort kendskab til USA og har været fast kommentator på TV2 om amerikansk politik i mange år, undervist i amerikansk politik ved både universiteter og højskoler og har ligeledes podcasten ”Kampagnesporet” om amerikansk politik med David Trads. Han har også udgivet bogen ”USA – Den Universelle Nation” om USA’s politiske system.”

Vi glæder os til at se dig.

Entré: kr. 100,- plus gebyr.

Forår 2024

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmet.

Ønsker du at overnatte på Skærum Mølle

Ønsker du og dine gæster at overnatte på Skærum Mølle f.eks. i forbindelse med et kursusdøgn, konference eller et privat arrangement, kan du læse mere her: