Thorkil Kristensen seminar

Lørdag

den 31. aug.

kl. 16.00

Thorkil Kristensen: En rejse gennem fødevaresystemer

Per Pinstrup-Andersen i samtale med Niels Kjærgaard

v/Per Pindstrup-Andersen, landbrugsøkonom, forsker i fødevarerforsyning, professor emer. Cornell University.

Preben Kok

Preben Kok – forfatter og tidligere sygehuspræst

Kunstig intelligens
Per Pindstrup-Andersen Jeg har skrevet en bog om mit arbejde indenfor fødevarepolitik fra jeg gik ud af skolen som 14-årig til jeg sluttede som professor på Cornell og modtager af Verdensfødevareprisen. Bogen er på engelsk, men jeg giver gerne et indlæg om højdepunkterne på dansk (måske strider det mod Jante loven). Jeg sender dig et eksemplar af bogen. Den er også til rådighed på nettet ved at klikke her
Jeg giver også gerne et indlæg om mit nuværende arbejde omkring samspillet mellem landbruget, miljøet/naturen og kampen mod negative klimaændringerne Per Pinstrup-Andersen er Professor Emeritus på Cornell University og Adjungeret Professor på Københavns University. Han er Agronom fra Landbohøjskolen, med en Ph.D. i landbrugsøkonomi fra Oklahoma State University. Han var tidligere Afdelingsleder på Det Internationale Forskningscenter for Tropisk Landbrug i Colombia, Generaldirektør for Det Internationale Forskningsinstitut for Fødevarepolitik i Washington, D.C. og professor på Cornell, Wageningen og Københavns universiteter. Han er æresdoktor fra universiteter i Indien, England, USA, Holland og Schweiz og modtog Verdensfødevareprisen i 2001.
Han arbejder i øjeblikket på undersøgelser vedrørende samspillet mellem landbruget, naturen og klimaet.

Entré: kr. 100,- plus gebyr og inkl. en forfriskning.

Ønsker du at overnatte på Skærum Mølle

Ønsker du og dine gæster at overnatte på Skærum Mølle f.eks. i forbindelse med et kursusdøgn, konference eller et privat arrangement, kan du læse mere her: