Arvegods – giv visdommen videre

Torsdag

den 15. aug.

kl. 19.00

Arvegods

– giv visdommen videre

v/Preben Kok, forfatter og tidl. sygehuspræst

Preben Kok

Preben Kok – forfatter og tidligere sygehuspræst

Kunstig intelligens

Opdag, hvad der ligger af værdifulde erfaringer i dine gemmer.

Når et menneske i 2024 har levet i over 70 år er det helt almindeligt at have samlet en masse nyttig viden, fortællinger og erfaring, som ofte har været givet videre i generationer. Det hele er blevet gjort tilgængeligt blandt andet gennem forældrene, familien, morgensangen, bibelhistorierne og bøgerne i skolen, den almene dannelse, kirkeklokkerne og den danske sangskat, – og er på den måde en slags arvegods.

Det har været til gavn i både vanskelige og lykkelige situationer og kan kaldes for almengyldige ledsagehistorier eller visdom.

De yngre generationer i 2024 lever et liv som ofte baserer sig på at navigere i en individualistisk livsstil, hvor de fleste ønsker at være unikke. Mange af de værdifulde ledsagehistorier synes glemt, og der mangler ofte noget at læne sig op ad når livet brænder på.

Preben Kok ønsker med foredraget at gøre opmærksom på hvad vi i nutiden går glip af, som for bare få år siden var alment gældende og som kan være særdeles værdifuldt arvegods at give videre til de næste generationer. Så kom og opdag, hvad der ligger af værdifulde erfaringer i dine gemmer – og i kirken.

Entré: kr. 100,- plus gebyr og inkl. en forfriskning.

Ønsker du at overnatte på Skærum Mølle

Ønsker du og dine gæster at overnatte på Skærum Mølle f.eks. i forbindelse med et kursusdøgn, konference eller et privat arrangement, kan du læse mere her: