Lokaler

– til alle anledninger

Lej lokaler på Skærum Mølle

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle er skabt til dig, der skal holde konference, møde eller et privat arrangement. Vi har alt, du skal bruge om det er et mindre mødelokale et par timer, eller lokaler til en stor konference med overnatning og forplejning.

Vi råder over flere lokaler, der kan rumme alt fra 12 til 300 personer.

Udover, at vi kan huse mange mennesker, ligger vi også i naturskønne omgivelser, der er et plus for ethvert arrangement.

Der er mulighed for at leje diverse AV-udstyr, fx projektor, lærred og højtalere, hvis der er behov for dette.

Alle vores lokaler kan selvfølgelig også lejes i forbindelse med helt private fester og arrangementer.

I forbindelse med kurser på stedet er der mulighed for at bestille kurset inkl. forplejning og overnatning. Se mere om priserne her.

Hvis du ønsker at leje et lokale på Skærum Mølle, så kontakt os gerne via vores kontaktformular her, eller ring eller skriv gerne en e-mail til os.

Laden

Laden

Det skønneste, største og dejligst lokale du kan leje på Skærum Mølle, er laden, der kan rumme op til ikke mindre end 300 mennesker.

Prisen for leje per dag er 2000 kr. Ønsker du at gøre brug af lokalet allerede dagen før koster det ekstra 1000 kr.

Laden lejes kun ud i sommerhalvåret.

Når laden er pyntet til et festligt formål

Fest i laden

Det røde rum – grupperum

“Det Røde Rum” er beliggende i Skærum Mølles hovedbygning, hvor de hyggelige omgivelser virker særdeles inspirerende. Det Røde Rum kan rumme 12 personer og prisen for leje af dette lokale er 300 kr. pr. dag. Projektor og lærred kan lejes seperat for kr. 100.

Forhør nærmere eller book lokalet via vores kontaktside:

Det røde rum
Undervisningsrummet

Undervisnings- og mødelokale

På første salen i hovedbygningen på den gamle Skærum Mølle, og med den skønneste udsigt over storå-dalen ligger undervisningsrummet, der kan rumme op til 20 personer.

Prisen for leje af dette lokale koster 500 kr. pr. dag. Levering af frokost eller lignende aftales seperat ligesom det også skal oplyses, at der er mulighed for seperat leje af projektor og lærred for 100 kr.

Forhør nærmere eller book lokalet via vores kontaktside:

Ønsker du at overnatte på Skærum Mølle

Ønsker du og dine gæster at overnatte på Skærum Mølle f.eks. i forbindelse med et kursusdøgn, konference eller et privat arrangement, kan du læse mere her:

Frokost i det gamle køkken
Pejsestuen