Lokaler

– til alle anledninger

Lej lokaler på Skærum Mølle

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle er skabt til dig, der skal holde konference, møde eller et privat arrangement. Vi har alt, du skal bruge om det er et mindre mødelokale et par timer, eller lokaler til en stor konference med overnatning og forplejning.

Vi råder over flere lokaler, der kan rumme alt fra 12 til 300 personer.

Udover, at vi kan huse mange mennesker, ligger vi også i naturskønne omgivelser, der er et plus for ethvert arrangement.

Der er mulighed for at låne diverse AV-udstyr, fx projektor, lærred og højtalere, hvis der er behøv for dette.

Alle vores lokaler kan selvfølgelig også lejes i forbindelse med helt private fester og arrangementer.

I forbindelse med kurser på stedet er der mulighed for at bestille kurset inkl. forplejning og overnatning. Se mere om priserne her.

Hvis du ønsker at leje et lokale på Skærum Mølle, så kontakt os gerne via vores kontaktformular her, eller ring eller skriv gerne en e-mail til os.

Laden

Laden

Det skønneste, største og dejligst lokale du kan leje på Skærum Mølle, er laden, der kan rumme op til ikke mindre end 300 mennesker.

Prisen for leje per dag er 2000 kr.

Forhør nærmere eller book lokalet på vores kontaktside:

Fest i laden

Det røde rum – grupperum

“Det Røde Rum” er beliggende i Skærum Mølles hovedbygning, hvor de hyggelige omgivelser virker særdeles inspirerende. Det Røde Rum kan rumme 12 personer og prisen for leje af dette lokale er 400 kr. pr. dag.

Forhør nærmere eller book lokalet på vores kontaktside:

Det røde rum
Undervisningsrummet

Undervisnings- og mødelokale

På første salen i hovedbygningen på den gamle Skærum Mølle, og med den skønneste udsigt over storå-dalen ligger undervisningsrummet, der kan rumme op til 20 personer.

Prisen for leje af dette lokale koster 800 kr. pr. dag.

Forhør nærmere eller book lokalet på vores kontaktside:

Skærum Mølle har flere hyggelige grupperum, der kan danne rammen om gruppearbejde i forbindelse med jeres teambuilding dag, men kun fantasien sætter grænserne for, hvad der kan arbejdes med.

Disse grupperum kan rumme op til 12 personer og prisen for leje er varierende, og aftalt med os. Forhør nærmere via kontaktsiden om dine muligheder med grupperum hos os:

Grupperum

Ønsker du at overnatte på Skærum Mølle

Ønsker du og dine gæster at overnatte på Skærum Mølle f.eks. i forbindelse med et kursusdøgn, konference eller et privat arrangement, kan du læse mere her: