Stjernekig

Torsdag

den 29. februar

kl. 19.00

Alt du bør vide om forårets stjernehimmel

Torsdag den 29. februar kl. 19.00

v/ Ole J. Knudsen, BSc i fysik og astronomi og ansat som kommunikationsmedarbejder på Aarhus Universitet og formidlingsassistent på Moesgaard Museum.

Ole J. Knudsen, BSc i fysik og astronomi og ansat som kommunikationsmedarbejder på Aarhus Universitet og formidlingsassistent på Moesgaard Museum.

Medbring tykke støvler og gode spørgsmål om himmelrummet til dette stjernearrangement med Ole J. Knudsen fra Aarhus Universitet. Til en start får vi et overblik over vinterens og forårets stjernehimmel, og hører et par af de myter, som fra gammel tid knytter sig til stjernebillederne. Er der noget, du har undret dig over angående himmelfænomenerne, så skriv det ned, så vi måske kan komme nærmere på et svar. Og hvis himlen i øvrigt vil det, så får vi til sidst brug for de tykke såler og den forede overfrakke, for vi skal udenfor for at stå i kulden under den rigtige stjernehimmel.

Entré: kr. 100,- plus gebyr og inkl. en forfriskning.

Forår 2024

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i programmet.

Ønsker du at overnatte på Skærum Mølle

Ønsker du og dine gæster at overnatte på Skærum Mølle f.eks. i forbindelse med et kursusdøgn, konference eller et privat arrangement, kan du læse mere her: