Rundvisning

I perioden 1. maj til 23. oktober er der,

hver mandag kl. 13:30 guidet rundvisning i Skærum Mølles udstillinger

i Per Kirkebys Hus for Sten og Stjerner,

i Teglværksmuseet og i Den Gamle Brugs.

Rundvisning der afsluttes med kaffe m/kage. Kr. 100,- pr. person.

Eller ring til kontoret 9748 1322 eller til Leif Carøe 2165 3346.

Teglværksmuseet

Teglværksmuseet

I den tidligere smedje blev der i 1985 oprettet et lille teglværksmuseum. Her fortælles om teglværks-virksomheden på Skærum Mølle, der i første halvdel af 1900-tallet var blandt landets mest avancerede.

Teglværksmuseet

Per Kirkeby-huset

Huset for Sten og Stjerner er en teglstensskulptur skabt af kunstneren Per Kirkeby. Bygningen er opført i 1996 på Skærum Mølles gamle teglværksgrund.

Den Gamle Brugs

Den Gamle Brugs

I Den Gamle Brugs er en udstilling med inventar og varelager, hovedsagligt fra brugsforeningens første år omkring 1910-1915.

Rundvisning

En rundvisning omfatter rundgang i centerets bygninger, mens der bliver fortalt om Skærum Mølle og Folkeuniversitetscenterets historie. Til rundvisningen hører et besøg i Den gamle Brugs, i Teglværksmuseet og i Per Kirkebys teglstensskulptur Huset for Sten og Stjerner.

Rundvisning for enkeltpersoner

1. maj – 23. oktober hver mandag kl. 13:30

Deltag i en guidet rundvisning i Skærum Mølles udstillinger i Per Kirkebys Hus for Sten og Stjerner, i Teglværksmuseet og i Den Gamle Brugs. Rundvisning der afsluttes med kaffe m/kage.

Kr. 100,- pr. person.

Tilmeld dig rundvisningen via email: tilmelding@folkeuniversitetscenteret.dk

Rundvisning for grupper

1. maj – 23. oktober

Skoleklasser og andre grupper med interesse for stjernehimlen kan rette henvendelse til os med henblik på at få et særligt planlagt arrangement, der varetages af bl.a. amatørastronom Henning Nielsen. Pris for rundvisning, der tager omkring en 1,5 time, er kr.100,- pr. person, dog mindst 10 personer.

Tilmeld dig rundvisningen via email: tilmelding@folkeuniversitetscenteret.dk

Forespørgsler om rundvisning

på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

Forespørgsler vedrørende rundvisninger kan rettes til kontoret via e-mail adm@folkeuniversitetscenteret.dk eller pr. telefon 9748 1322.